Thailand nästa!

november 21, 2015

När jag satt på flyget hem från Mallis och det gick nerför landning på Arlanda överraskades jag av att molnen aldrig tog slut. Det var mörkt, kallt och grått. Fick lite smått panik. Folk som säger att det inte finns dåligt väder bara dåliga kläder har FEL. Det är svinkallt nu och även om jag har dubbla lager och dunjacka fryser jag :(

Sista dagen på Mallroca spenderades på bästa sätt dvs på cykeln och med sällskap. Tanken var att vi skulle cykla till Sa Calobra men efter Puig Major insåg vi att det skulle ta för lång tid. Det blev ändå över 5h och ca 2400hm.

Denna helgen arbetar jag mina sista dagar på Friskis (som anställd) och på måndag lämnar jag Sverige igen. Då bär det av till Thanyapura, Thailand med Terrible Tuesdays Triathlon! Så sjukt taggad!

Svettiga och glada!

Hejdå

You Might Also Like

0 kommentarer