Träningsläger i Ludvika med Emma!

november 10, 2015

Oj vad snabbt den här helgen svischade förbi. Förra veckan hann jag med att få in all min träning, jobba på Friskis och Indie Bars men även hålla ett Simläger i Ludvika med Emma Graaf! Vi har pratat ett tag om att styra ihop ett sådant och nu till helgen blev det äntligen av. Jag tog bussen till Ludvika i torsdags och med mig hade jag mina träningskläder men också ca 30 kg av grejer till deltagarnas goodie bags:)

På fredagen när 23 simmare och triathleter hoppade i vattnet fick Emma och jag lite panik, det var kaos,haha. Efter lite omstrukturering på banorna, tekniktips och genomgång av simregler blev det bättre :) Våra deltagare har varit så duktiga och och det var nästan så att man fällde en glädjetår över hur de hade utvecklats i slutet av lägret. Vi avslutade hela kalaset men en lagkapp där alla körde 50 meter max. Superkul att se alla ta i allt vad det kunde även efter många timmars träning. Jag har saknat stå på kanten och coacha så även om det var en väldigt intensiv helg fick jag också mycket energi. Nu är jag tillbaks i Stockholm men åker till Mallis imorgon och Emma är redan påväg till Malaysia för Ironman Malaysia i helgen.

Extra roligt var det att vi uppmärksammades i lokaltidningen !

Tack VEGO magasinet, Oatly, Maxim, TRUE Transparency, Lyko, MakeUp Palace Ludvika och såklart Indie Bars :) Vi vill också tacka för ett grymt samarbete med Best Western Grand Hotell Elektra i Ludvika som förutom förstklassig service och boende ordnade fram supergod frukost samt nyttig mat som passade utmärkt för idrottare, och Deliholken Sött och Salt som fixade välsmakande luncher och mellanmål mellan passen!

Träningsschemat för helgen såg ut så här:

Fredag
17.30 Incheckning på Best Western Grand Hotell Ludvika
19-20 Simning, fokus: teknik

Lördag
8.15-9.45 Simning, fokus: distans
10.30-11.30 Föreläsning i idrottsnutrition
14-15 Styrketräning och rörlighet
16-17.30 Simning, fokus: fart

Söndag
8.15-9.45 Simning, fokus: återhämtning och teknik
10.30-11.30 Föreläsning i träning, motivation och inspiration


You Might Also Like

0 kommentarer