Prag

december 08, 2015

Hann knappt vara hemma förrän jag satte mig på planet igen. Denna gång var destinationen Tjeckien, Prag! Kommer vara här i några dagar och jobba :) 


Just nu sitter jag på ett tåg någonstans i Tjeckien och är i chock hur jäkla bra deras kollektivsystem verkar vara. Biljetten för en längre tågresa (flera timmar) kostade 150kr tur och retur, tåget rullade in 15 min innan avgång så ingen stress att komma på och hitta sin plats, alla vagnar har gratis wi-fi och för en stund sen kom konduktören in och gav mig en flaska vatten och frågade mig om jag ville ha kaffe?! Hurra!

Jag och Amanda var ju och tävlade i Karlovy Vary i höstas och då åkte vid buss som också var hur smidigt som helst. Men man trodde ju nästan att vi bara hade tur den gången. Så verkar det inte va utan Tjeckien kollektivsystem är GRYMT!

Bor vid Wenceslastorget och igår hittade jag ett mysigt litet gym som jag kunde köra min styrka/rehab. Tanken var att jag skulle springa lite men foten värkte lite efter att ha sprungit 2 pass rätt tätt inpå varandra så valde att vila istället. På kvällen gick jag runt lite i "old town" och förundrades över hur vacker staden är.
You Might Also Like

0 kommentarer