Hill Repeats

januari 12, 2016

Yes då var man igång med att jaga tävlingsformen igen då. Idag har jag haft hill repeats och simning på schemat. Vädret var super idag så när jag drog ut på mitt cykelpass kändes allt frid och fröjd. Tills jag började köra mina intervaller, tre stycken. Jag har cyklat See Canyon förut men av någon underlig anledning har hjärnan förträngt hur jobbigt det var. När folk säker hill så tänker jag mig "backe", min hjärnan reggar det som typ en kulle. Jaja dagens "kulle" dödade mig i alla fall. Det var kul men jag dog. Benen behöver lite tid på sig att hitta formen,haha.


Trodde inte att jag skulle orka simma men det var ett lugnt återhämtningspass på 4000m med mycket arm och ben så det var faktiskt bara skönt. Nu är förresten bara 5 dagar kvar tills Tobias kommer hit, längtar!

You Might Also Like

0 kommentarer