Otur...och klantig

januari 22, 2016

Jag har haft en del otur med min cykel, det kommer förhoppningvis lösa sig men det har varit rätt jobbigt. Uppdaterar när allt löst med flygbolaget, försäkringsbolaget osv. Har försökt fokusera på allt det bra här (för det grymt här) men när vi skulle ut och cykla i onsdags med provisoriska lösningar för cykeln får jag såklart punka efter ca 25km. Då upptäcker jag att jag har fel j?"!?#"=la slang. Alltså jag var så förbannad och ledsen då men försökte hålla mig lugn. Det som har hänt tidigare med cykeln är inte mitt fel men denna gången var det mitt fel och det har ju hänt förut. Borde ha lärt mig att dubbelkolla slangen men har haft olika cyklar och hjul flera gånger nu för min cykel har varit inlämnad så det här var bara droppen som fick bägaren att rinna över. En av killarna i gänget hade en ventilförlängare. Använde den, funkade sådär.. så när vi stannade vi 35km var det punka igen. De andra fortsatte och cyklade uppför en stigning medan jag stannade kvar och försökte lösa de andra. Det gick inte. När de andra var tillbaka igen var det bara att ta en ny slang och användes kolsyra istället för min pump. Gick sjukt mycket bättre.


Under tiden när jag stod och svär fick jag kommentaren att jag lät som Swedish Chef. Kunde inte göra annat än skratta även om jag var arg som ett bi. Men det är så sjukt frustrerande när man vet vad som måste göras men så går allt fel. Jag har tränat en del på att byta slang/fixa punka men har inte direkt fallenhet för det...så tacksam när jag fick hjälp och det gick på 2 min. En till sak på listan som jag måste öva på mer när det kommer till området cyklar alltså. Så efter ett 40 min break fortsatte passet.
Efter ca 30min på cykeln börjad jag bli lite gladare och började även mentalt ladda för tre stycken 10-min intervaller. Körde igång dem och benen var tunga men det gick över förväntan. Kom hem och var riktigt nöjd med dagens pass. Trodde passet och dagen var förlorad där ett tag men sen blev det ju bra ändå. Tack för all hjälp och tack för att ni inte lämnade mig även om jag förstörde lite mitt i passet,hehe.

You Might Also Like

0 kommentarer