San Francisco!

januari 01, 2016

Gott Nytt År!

Själv firade jag nyår med att kicka igång träningen med 60*100 där i alla fall 15*100 medley:) Neptun Masters körde 100*100 men jag försökte vara lite smart och inte köra helt slut på axlarna. Sen införskaffades ingredienser till nyårsmiddagen och sedan bar det av hemåt för att packa inför USA.

Efter att lite smått panikartat packat ihop alltihop i lägenheten, packat resväska och cykel så kom lite vänner över igår på middag. Okej, jag var inte färdigpackad när de kom över,hehe. Tur att man har vänner som tycker det är ok att värdinnan springer runt i mjukiskläder, packar under tiden och låter sambon och gästerna laga nyårsmiddagen!

Gick och la mig runt 2-tiden och efter 4h sömn ringde klockan. Har lånat en cykelväska som är riktigt bra men det är väldigt stor..och när jag kom till flygplatsen vägde den in på 39 kg?! Till er som inte har rest med cykel så vill jag bara än en gång passa på att säga att det SUGER! Speciellt om det är en grinig person som sitter bakom disken..Som tur var så hade jag flera kg till övers i min vanliga resväska och efter att ha packat om lite samt slängt min necessär så kunde båda väskorna checkas in.

Har lite svårt att smälta att jag är påväg till Cali igen men är sjukt taggad! Kommer först vara några dagar i San Francisco hos en vän för att sedan åka ner till San Luis Obispo (3h söder om SF). Där kommer jag och Tobias stanna tills sista mars. Nu önskar jag bara att foten ska läka också.
You Might Also Like

0 kommentarer