San Luis Obispo!

januari 08, 2016

I måndags åkte jag och Tawny ner till San Luis Obispo. Nu har jag haft några dagar att fixa med sånt som man behöver, typ amerikanskt mobil nummer, fixa bad och gymkort, hälsat på i cykelbutikerna, höra av mig till folk jag känner i närheten, och ringt flygplatsen/SAS en miljon gånger för att fråga om min cykel. Ja min cykel har varit borta sedan jag landade i USA men igår kom den och då lämnade jag direkt in den på cykelbutiken för att kolla så allt är helt. Har istället fått låna en cykel (alla är så himla snälla här!). Hoppas innerligt att cykeln är hel.

Kom precis hem efter en coffee ride, dvs en lugn cykeltur som avslutas med fika :) Det är rätt kyligt på mornarna här men så fort solen tittar fram är det helt fantastiskt!You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Skönt att cykeln äntligen kommit till rätta nu (långt om länge). Håller tummen för att allt står rätt till med den!
    Kram gumman

    SvaraRadera
  2. Tack Lotta! Hoppas allt är bra med dig :)

    SvaraRadera