Stockholm CK!

januari 15, 2016

Har varit ute några timmar på min nya cykel, och det var riktigt nice:) Jag har haft en klump i magen sedan jag landade och den var borta... men nu är allt back on track! På tal om mina nya cykel så är det en Crescent EXA, det vill säga grym! Jag tänkte även berätta att jag kommer tävla för Stockholm CK och jag är otroligt tacksam och glad över deras stöd som möjliggör min satsning till att nå toppen! Något som också är väldigt roligt att de satsar både på herr och damsidan. 

"Rejlers är huvudsponsor och fortsätter sin satsning på Sveriges snabbast växande motionsform. Stockholm Cykelklubb kommer nästa år att ha konkurrenskraftiga lag i både damelit och herrelit med en uttalad målsättning att vara med och konkurrera om medaljer i svenska mästerskapen på linje och tempo. Lagen samlar några av stockholmsområdets bästa tävlingscyklister i en kombination av unga lovande cyklister och mer erfarna tävlingscyklister."

HÄR kan ni läsa hela Rejlers pressrelease.

You Might Also Like

0 kommentarer