Träning&Gofika

januari 11, 2016

Tanken var att jag skulle ut och cykla 3h men en grupp här men det visade sig vara väldigt stor risk för regn vilket resulterade i att folk bangade. Förstår inte riktigt rädslan för regn, det är ju inte superkul att cykla i ösregn men en eller två skurar under passets gång är väl inte hela världen?

Är rätt dålig på att fota under träning, eftersom jag tränar men en bild blevd et när jag behövde
kolla kartan.
Jag drog i alla fall ut på min runda. Benen var tunga som bly, gjorde några felkörningar och det blåste en del. Kollade ner på klockan några gånger för att se vilken hastighet jag höll och hoppas verkligen att det var motvind,haha. Jag visste att det skulle kännas lite sådär för har ju inte cykla några längre pass på ett tag. När jag väl kom hem var jag mör så bestämde mig för att dra ner till downtown för lite gofika samt jobb. Det gjorde susen, fikan alltså :) Det är väl ändå livskvalitet; träning+gofika!?You Might Also Like

0 kommentarer