Fartlek

februari 17, 2016

Igår var det 29 grader och jag stack ut och sprang runt lunch. Försöker vänja mig vid värmen. I början gick det utmärkt. Benen var lite stela och tunga men jag hade en lång uppvärmning och tillslut kändes det bättre. Hade fartlek på schemat, efter ca 5 min in serien började jag bli överhettad. Haha snacka om att inte alls klara av värme.. Jag körde hela fartleken, men sen var jag tvungen att springa till närmsta water fountain för jag höll på att dö av värmeslag,hehe. Joggade hem i ett väldigt lugnt tempo sen. Kul att äntligen kunna köra lite fart men märkligt det där att man glömmer hur jobbigt det är.

Konstigt nog kändes benen rätt ok imorse. Bättre än i måndags och nu har vi kommit hem från vår 3h cykelrunda. Idag var det dock mycket svalare väder, ca 14 grader men det var rätt skönt och dessutom kommer det bli varmt till helgen igen.

Fikapaus vid cayucos imorse


You Might Also Like

0 kommentarer