Morgontankar

februari 16, 2016

Sjukt tungt att gå upp idag när klockan ringde. Mör som tusan i kroppen vilket jag visste för det var många träningstimmar igår. Sista passet var på gymmet och det känns verkligen idag. Dagens simpass handlade bara om att ta sig igenom. Jag struntade faktiskt att kolla på klockan och startade bara när de andra startade. Ville inte se de dåliga tiderna. Förra året klarade jag inte av att hantera sådana pass. Jag blev stressade över att jag var dålig men har har insett att alla har pass, ja dagar och ibland även hela perioder som ser ut så här.  Det är bland annat en av anledningarna varför jag kände att jag behövde åka iväg på ett längre träningsläger (förutom kylan och mörkret hemma då...) just för att stressa mindre. Jag återhämtar mig väldigt mycket bättre när jag inte stressar och då menar jag både fysiskt och mentalt. För mig har den största utmaningen varit den mentala återhämtningen vilket i sin tur påverkar min fysiska återhämtning och prestation. När man säger att elitidrott är ett heltidsjobb tror jag det flesta tänker sig antalet träningstimmar men en stor del är just återhämtningen och att kunna prestera när det verkligen gäller. Sedan tillkommer ju andra saker också så som arbetet med sponsorer osv :)

Efter passet cyklade vi hem och nu har vi käkat frukost. Tänkte sitta och jobba lite med några projekt jag har på G och sedan är det dags för ett löppass i solen.


You Might Also Like

0 kommentarer