Tankevurpa?

februari 28, 2016

Oj va fel jag hade. Kollade på veckans schema förra söndagen och tänkte att jag det var alldeles för lite träning...bara det att jag ignorerade att det var mycket kvalitet,hehe. Känner mig helt ok nu men var rätt trött i mitten av veckan. Idag har jag bara 70 min löpning. Känns konstigt med bara ett pass?!

I fredags skeppade jag min cykel till Flroida via FedEx. Får se hur det kommer gå. De kommande dagarna kommer jag alltså cykla på en lånehoj. Det känns alltid konstigt att byta cykel och jag saknade min Crescent EXA väldigt mycket igår under cykelpasset.

Idag fyller Tobias år! Gick upp tidigt och förberedde en gigantisk amerikansk frukost. Nu är han ute och cyklar men sedan blir det lite löpning och ikväll blir det middag på stan :)

GRATTIS världens bästa <3


You Might Also Like

0 kommentarer