Hill repeats

mars 15, 2016

Kroppen var riktigt seg några dagar efter race men jag tror att det också hade mycket att göra med att jag inte sov på typ 24h efter pga av resandet...Kroppen återhämtade sig bra benen tog lite längre tid,hehe. Igår körde jag mitt första kvalitetspass sedan tävlingen och det var 4 gånger uppför See Canyon. Vi körde en liten extra uppvärmningsrunda för att förbereda benen ordentligt. När vi vill väl var på plats och skulle köra igång (mer tryck på pedalerna) visar det sig att mina växlar krånglar lite. Det har nog att göra med den som satte ihop cykeln, japp det var ju jag,hehe. Surade lite men sedan bestämde jag mig att köra intervallerna fast på en tyngre växel. Jag fick i princip stå upp under hela intervaller för att orka trycka runt. Första runda var en liten chock när pulsen klättrade upp över 180 men sedan kickade endorfinerna in och även om det var jobbigare för varje varv var det ändå kul att kunna pressa sig!You Might Also Like

0 kommentarer