Jetlag

mars 31, 2016

Var lite orolig hur vi skulle lyckas ta med all packning hem. Men det räckte med en taxi (van där alla bakre stolar togs bort) och väl på flygplatsen möttes vi nog av de trevligaste SAS-personal jag stött på! Kan tillägga att vi var där 3h innan flyget skulle gå för att inte behöva stressa om det skulle bli strul med bagaget. Tobias fick packa om 2kg men annars gick allt smidigt. Tre cyklar, 2 resväskor och 2 stora handbagage samt mat,haha. Flyget till Köpenhamn kändes som en evighet men sen gick det snabbt. När vi landade i Stockholm tog det ca 15 för att få allt bagage och sedan satte vi oss på Flygbussen. Folk busskön stirrade lite konstigt på oss och vi fick ännu mer blickar när vi hoppade i stan med all packning. Märkte direkt av skillnaden från USA när vi steg av bussen. I USA hade vi direkt fått frågan om vi behövde hjälp men här i Stockholm tyckte folk mest vi var jobbiga för att vi stod i vägen för dem...

Kroppen är för övrigt seg, den svarar inte bra på att sitta still så länge som flygresan hit. Hade dock varit duktig och bokat in tid på Access Rehab igår, måste se till att kroppen återhämtar sig så snabbt som möjligt.


Trodde att jag hade lurat jetlagen när jag kunde sova 8h i förrgår och gick och la mig runt 22-tiden igår men nej, både jag och Tobias vaknade idag 3.30. Dagens mål är alltså att hålla mig vaken hela dagen så jag kan sova inatt.

You Might Also Like

0 kommentarer