Svenska Mästerskapen!

juli 13, 2016

Under det senaste veckorna har jag faktiskt hunnit med 4 svenska mästerskap...

1. SM i sprint, Uppsala
2. SM i tempo
3. SM i linje
4. SM i Medeldistans

Ja det kanske var lite mycket men nu har jag gjort det. Det blev ett SM silver på Sprint SM i Uppsala och om jag ska vara ärlig så var jag väldigt besviken över detta lopp. Någon drog ner dragkedjan på min våtdräkt i starten och jag simmade 750 med helt öppen våtdräkt. Benen svarade inte alls sedan på cykeln heller. Inget bra lopp, men nu är det glömt.Sedan var det dags för SM i cykel och tyvärr var mina ben inte superbra men det var en väldigt bra erfarenhet och tack och lov kändes de lite bättre än helgen innan i alla fall. Det var kul att prova på 25km tempo men hade önskat att jag hade haft en egen cykel så jag hade kunnat träna lite inför loppet. Linjeloppet var lite lätt hysteriskt med en väldigt teknisk och hård bana. Jag önskar att jag hade kunnat hjälpa grymma Sara Penton och Stockholm CK mer men om jag ska vara ärlig så var jag för orutinerad för att kunna prestera på det loppet. Även om mina ben hade varit i topp så var jag för seg i starten och lite feg de första varven.Foto: Ruben Lamers
Foto: Ruben Lamers 

SM i medeldistans tänkte jag skriva ett eget inlägg om :)

You Might Also Like

0 kommentarer