Long time no see

september 20, 2017

Ja det har verkligen varit en lång tid sedan jag var inne och bloggade. Månaderna med triathlon och jobb har rullat på snabbt. För er som missat har jag varit med och startat upp bolaget Actimate och i somras blev det klart att vi tog in ca 4 miljoner kronor av 2 investerare. Väldigt roligt men det ligger även mycket jobb bakom.

Triathlonsäsongen har gått lite upp och ner men är väldigt nöjd över mitt SM-guld i Uppsala! Har haft en del problem med att prestera pga min menscykel och tänkte att det får bli ett eget inlägg.

Nu har jag i alla fall flytt Sverige några veckor för att kunna fokusera lite mer på triathlon än jobb. Är faktiskt på ett av mina favoställen nämligen Mallorca! :) Varför gillar jag Mallis så mycket då?

- Tar bara 3h med flyg från Kastrup
- Bra väder mellan april-november (för en svensk är det ju helt ok väder året om...)
- Fantastiskt landskap
- Perfekta cykelvägar
- Billigt
- Bra mat
- Trevliga människor!
You Might Also Like

0 kommentarer