Dags för tävling!

oktober 12, 2017

Igår satte jag mig på planet igen, åkte nämligen tillbaka till Mallorca :) Kommer tävla Challenge Peguera Mallorca på lördag. Tävlingen är på halvdistans dvs 1900m simning, 90km cykel och 21km löpning. Efter att ha träna riktigt bra ser jag fram emot att få tävla!

Så här glad är jag när jag får åka tillbaks till solen!
Flygresan gick bra, cykeln kom fram och jag mötte upp Amanda vid lägenheten runt nio på kvällen. Imorse drog vi ner och simmade lite OW i kristallklart vatten, det är så himla fint här! Sedan satte jag ihop cykeln. Drar mig alltid lite för att börja fixa med cykeln eftersom det känns som det alltid dyker upp problem... men det gick smärtfritt denna gång. Hann med lite Netlix och sedan gjorde jag mig iordning för en kort cykeltur med några 5-min intervaller. Bor i Cala Mayor så det blev uppför på intervallerna. Benen kändes först lite sega efter resan igår men släppte på den sista intervaller. Konstig känsla att ena dagen cyklar man hemma, stelfrusen och med vinterkläder och nästa dag cyklar man i shorts och är en pöl av svett efter 15 min, haha.

Nu tänkte jag köpa en glass och faktiskt slappa resten av kvällen!

You Might Also Like

0 kommentarer