Tillbaka i Sverige för lite jobb

oktober 03, 2017

Igår landade jag på Kastrup efter några riktigt tuffa men härliga träningsveckor. Jag hoppade på första bästa tåg mot Lund, käkade på stationen och sedan hämtade Karolina upp mig för att åka till  Actimates kontor. Hann att beta av en hel del jobb men tillslut kände jag av resandet och skallen var mos.

Hade för övrigt en vilodag igår vilket var väldigt skönt. Sista jobbiga passet var i söndags då det var 5h distans på cykeln med 3*20 min i zon 3. Ett pass som faktiskt är kul att köra, speciellt på Mallis med fina vägar och bra väder, men jag var sliten och hade svårt att komma upp i zon 3. Fick stanna några mil innan hem på en mack för en Fanta och en bulle för att överleva...

Träningen har annars gått riktigt bra där kroppen har överraskat med att tåla mycket och prestera på topp. Mycket tack vare att jag har haft Amanda och Andreas som träningssällskap. Tack!

Grymma cykelvägar!

You Might Also Like

0 kommentarer